Electropop atrotinat, ecos de les Spice Girls i molt d’empoderament juvenil. Un d’aquells discos que cal tenir a mà per sentir-se valent. Avui ballareu i cridareu. Paraula de «pista».

01 «Take me to the mountains»
02 «Ghandi»
03 «Cool and bored»
04 «Future me»
05 «Hard smile»»
06 «Something golden»
07 «We are cannibals»
08 «Time (Have I lost my mind?)»
09 «Beach life»
10 «Pumping heart shaped thing»
11 «Ray Ban glasses»
12 «Bitch of the bitches»
13 «Thank God I didn’t get to know you at all»
14 «Waterfalls»
15 «Something golden (Heartbreak remix)»